Heb je een abonnement bij T-Mobile en gaat het downloaden traag? Dan zal je in de maand juni (2014) een flink verschil gaan merken! T-Mobile verhoogt voor alle abonnees de maximale downloadsnelheid naar 15 megabit per seconde. En dit zonder extra kosten of een beperking qua datalimiet. Heb je een sim only of gewoon mobiel abonnement, dan veranderd er niets, behalve dat je downloadsnelheid verhoogt wordt naar 15 megabit per seconde.

Voor eind juni 2014 zal deze verhoging zijn doorgevoerd. Men hoopt eind juli iedereen overgezet te hebben naar de hogere snelheid.

De verhoging geldt voor klanten met een abonnement, dat wil zeggen of een mobiel abonnement of sim only abonnement. Heb je een T-Mobile Prepaid, dan geldt deze verhoging niet. De snelheid verhoging geldt voor particuliere en zakelijke klanten met een abonnement.

Waar je wel op moet letten is dat je door deze verhoging sneller door je maandelijkse MB’s heen bent. Dit komt omdat je nu in een kortere tijd, meer MB’s verbruikt. Dus heb je nog een trage internetbundel, dan is het aan te raden de komende weken je verbruik bij te houden.