Het is nu echt wel met zekerheid te stellen dat de Samsung Galaxy 3 op 3 mei 2012 wordt gepresenteerd. Verschillende media hebben een uitnodiging ontvangen met de titel “Come and meet the next galaxy”.  Geen afbeelding van de smartphone, maar alles duidt erop dat het gaat gebeuren!

Er zal ook een livestream zijn via Facebook: www.facebook.com/SamsungMobile. Het ‘uitpakken’ van de smartphone zal plaatsvinden in Londen.

Natuurlijk staan er op de uitnodiging geen specificaties. Dat doen ze bij Samsung altijd weer goed want er is eigenlijk tot op heden vrijwel niets bekend over dit toestel. Maar het is vrijwel zeker dat de Galaxy 3 een keramische behuizing heeft en werkt met een 1.5 GHz quadcore-processor. Verder werkt de Galaxy 3 op Android 4.0, waarbij er behoorlijke wijzigingen zijn doorgevoerd in de TouchWiz-skin.

Dit wordt een b(r)oeiende zomer! Een zomer met wederom een nieuw toptoestel. Ook zijn de verwachtingen over verkoopaantallen zeer gespannen. Verwacht wordt dat dit toestel alle records gaat breken.

Dus, come and meet the next Galaxy!