GalaxySAdvance

Bij Vodafone is dit nieuwe toestel in de pre-order al gratis! De Samsung Galaxy S Advance, een van de meest in het oog springende eigenschappen is het gekromde scherm, iets dat we in navolging van de Galaxy Nexus ongetwijfeld vaker tegen zullen komen in dit segment smartphones. Dit wordt de nieuwe bom in ‘smartphoneland’. Reken maar. Wees één van de eerste met dit topperdetop toestel.

Samsung Galaxy S Advance
De Samsung Galaxy S Advance is de opvolger van de welbekende Samsung Galaxy S. Een van de meest in het oog springende eigenschappen is het gekromde scherm, iets dat we in navolging van de Galaxy Nexus ongetwijfeld vaker tegen zullen komen in dit segment smartphones. Met een maximale downloadsnelheid van 14.4 Mbps kan de internetervaring absoluut optimaal worden genoemd, zeker wanneer het gevraagde wordt weergegeven op het kristalheldere super AMOLED display met een diameter van maar liefst vier inch. Een snelle dual core processor zorgt ervoor dat alle taken en opgaven snel en soepel worden uitgevoerd en de processorkracht daar wordt ingezet waar deze op elk moment het hardst nodig is.

Korting mobiel
De Samsung Galaxy S Advance krijg je gratis bij een hollandsnieuwe abonnement van 2 jaar. Je betaalt elke maand maar 14,- en dat is natuurlijk een habbekrats voor zo’n fijn toestel.

Review
Dit toestel scoort bij kieskeurig een 8 uit 30 reviews.

Overige informatie:
Gratis nummerbehoud
– € 19,95 aansluitkosten

Klopt deze aanbieding niet meer of is deze verlopen? Laat het ons weten. Klik hier.

Wat is de deal?
  • Toestel gratis
  • Je betaalt 14,- pm
  • 2 jaar 54% korting
Wat krijg je?
  • 275 belminuten
  • 275 sms’jes
  • of 275 MB internet