LG Optimus L7-II

Nu GRATIS de LG Optimus L7-II voor een zeer klein bedrag per maand. De gebruikers van dit toestel geven een dikke 8! Logisch ook, want de mogelijkheden zijn enorm met deze L7 2. Je maakt je selfie met een 8 Mp camera en bedient dit super toestel via een 4,3″ touchscreen. En snel is het toestel door de 1 GHz Dual Core. Het geheugen van de LG Optimus L7-II is 4 GB.

Korting mobiel
Via gsmtopdeal krijg je de LG Optimus L7-II gratis bij je T-Mobile abonnement en je betaalt 2 jaar lang maar 13,- per maand voor je abonnement met onbeperkt dataverbruik. Dat is het grote voordeel van een T-Mobile abonnement. Je voordeel bij deze deal is 595,- euro. Je betaalt eenmalig een bedrag van 30,- voor de aansluitkosten en nummerbehoud is gratis. LG Optimus L7-II en maar 13,- per maand betalen met internet en belminuten! Een prachtige T-Mobile deal!

Gebruikerservaringen
Die zijn prima, namelijk bij vrijwel alle reviewsites boven een 8. De telefoon draait op Android en daardoor zeer stabiel en snel door een goede processor. Ook de accu gaat met gemak twee dagen mee en daar is men zeer tevreden over. Prima prijs en kwaliteit. Veel beter dan je doet vermoeden als je hoort dat dit een ‘instap smartphone’ is. Als nadeel van dit toestel lees je wel eens dat het toestel eigenlijk iets te fors is (qua formaat).

 

Klopt deze aanbieding niet meer of is deze verlopen? Laat het ons weten. Klik hier.

Wat is de deal?
  • Gratis LG Optimus L7-II
  • Per maand: 13,-!
  • Cashback 20,-
Wat krijg je?
  • 250 MB internet
  • 90 minuten